Ga naar de inhoud

Even voorstellen: Team ’t Hool!

  • door

Lieve buren,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat we een roerige periode achter de rug hebben. We zaten ineens zonder Knooppunt als ons vast honk. Daarbij kwam nog de veranderde subsidieverstrekking waardoor het ineens heel krap werd. Mensen die gingen en mensen die er bij kwamen…

We dachten soms dat we het niet zouden halen.

Met een klein bevlogen kernteam hebben we op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe moderne werkwijze, een andere organisatie-structuur en natuurlijk: een nieuw honk!

We voelden met al die veranderingen dat de oude naam en logo niet meer zo passend waren dus vanaf heden noemen we ons “Team ’t Hool“.

Aangenaam kennis te maken! 😊

Inmiddels zijn we ook al druk aan het flyeren geweest voor de nieuwe activiteit “Hool Kids Summer Camp”. Dat zijn 6 dagen met allerlei superleuke activiteiten voor alle kinderen. Kijk op de website voor meer info en aanmelden.

Nieuw honk: Het Lichtpunt.

Dan ons nieuwe honk: Het Lichtpunt aan de Geestakker 546 bij Winkelcentrum Woensel. Dit is een multifunctioneel gebouw met meerdere ruimtes dat part-time dienst doet als gebedsruimte en daarnaast ook door organisaties zoals ons gehuurd kan worden voor activiteiten, vergaderingen en bijeenkomsten.

Wij hebben hier nu niet alleen onze tweewekelijkse werkmeetings op woensdagavond maar ook gaan we vanuit dit gebouw onze aankomende activiteiten organiseren. Zowel organisatorisch als financieel is dit voor ons de komende tijd de beste optie.

Ruimtes van verschillend formaat geven ons de mogelijkheid om de ruimte te huren die het best bij de activiteit past. Ook is er een speelveldje en speeltuin aan de overkant van de straat zodat ook de kleintjes zich niet hoeven te vervelen.

Even voor de duidelijkheid: ook al wordt het gebouw soms gebruikt als gebedsruimte, Team ’t Hool is en blijft neutraal en staat zoals altijd open voor iedereen!

En het Knooppunt dan?

Hoewel het Knooppunt voor ons beschikbaar blijft, zijn de voorwaarden daarvoor zo scherp dat het als vast honk gewoon geen werkbare optie meer is. Het kan wel zijn dat we er nog eens gebruik van gaan maken maar vooralsnog is het Lichtpunt nu onze eerste keuze.

Hoe zit het met de toekomst?

We hebben grootse plannen voor de toekomst! Er staan verschillende kleine activiteiten op stapel zoals de spelletjesmiddag en filmavond. Maar ook zijn we al aan het plannen voor grotere activiteiten zoals Hooloween en Sinterklaas.

Toch hebben we jullie hulp daar ook bij nodig want we hebben helaas nog niet genoeg vrijwilligers om nieuwe activiteiten te organiseren. Op korte termijn zoeken we dan ook:

  • Coördinator/verbinders: dit zijn buren die midden in de wijk staan, contacten leggen en onderhouden, groepen opzetten, en kartrekkers ondersteunen bij het opzetten van activiteiten.
  • Kartrekkers: dit zijn buren die het voortouw nemen bij het organiseren en plannen van een activiteit. Eigen initiatief en nieuwe ideeën zijn daarbij zeer welkom!
  • Vrijwilligers: dit zijn de buren die meehelpen bij activiteiten en in de organisatie maar ook flyers bezorgen bijvoorbeeld.

Wil je meedoen? Meld je aan bij bas@hethool.nl

Ook voor vragen kan je mailen naar bas@hethool.nl. In de tussentijd houden we jullie op de hoogte via de website, onze Facebookpagina en Instagram.

Dank jullie wel voor jullie geduld en we hopen iedereen weer snel te zien. Op de straatjes en bij de activiteiten. 😊

Groetjes van Team ’t Hool!

Wat vind jij ervan? / What's your opinion?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social:

Contact

Heb je vragen, tips of opmerkingen?
Stel ze hier aan het team!