Wie zijn er actief in de wijk?

wijkbord-hebjijookeengoedideeEnthousiaste vrijwilligers maken de wijk nog leuker en gezelliger. Zij zijn verenigd in werkgroepjes. Actuele onderwerpen zijn feesten, ontbijten, groen, jeugd, veiligheid, buurtboekje en de website. Wil je zelf iets starten of meedoen? Neem dan gauw contact op! Zie verderop hoe.

Of je nu veel of weinig tijd wil steken in je activiteit. Of je nu touwtrekker of uitvoerder bent. Of je nu graag vergadert en structureert, of juist met je voeten in de modder staat. Er is voor iedereen ruimte zich te ontplooien. Hoeveel je wil doen, dat bepaal je zelf!

Mail voor meer informatie naar knooppunt@hethool.nl We kijken uit naar je bericht!

Er is een mailinglijst voor alle vrijwilligers in de wijk. Lees hier de details over hoe je (gratis) lid kan worden om mails te ontvangen en te versturen over activiteiten.

Er zijn financiĆ«le middelen en je kan gebruik maken van het wijkgebouw Knoop!Punt aan de Clervauxlaan 22. Stichting Leefbaarheidsteam ’t Hool bestaat uit bewoners en helpt met financiĆ«n, vergunningen en andere praktische zaken. Ook overleggen zij met gemeente, politie, verhuurders en partners zoals de SGV. Lees gauw verder welke groepen van bewoners reeds bestaan en meld je als je je wilt aansluiten, of als je zelf een nieuwe activiteit wil starten.

Klik op het organigram voor een grote afbeelding.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie