Burendag 2010

Zaterdag 25 september is het weer Burendag: dé dag om je buurt leuker te maken. Laat je inspireren en voer je ideeën uit op Burendag 2010!

Wat is Burendag?

Dit jaar gaan we zoveel mogelijk goede ideeën voor de buurt bedenken. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 25 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt voor een kopje koffie en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in. Waar Douwe Egberts inspireert en je helpt met het bedenken van goede ideeën, maakt het Oranje Fonds deze goede ideeën mogelijk met een vergoeding van maximaal 500 euro (met een maximum van 2 miljoen euro).

Doe ook mee met Burendag 2010! Kijk wat er bij jou in de buurt gebeurt en sluit je aan of organiseer zelf een Buurt Brainstorm of Burendagactiviteit.

Lees verder op de website van Burendag.

 

 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie