Sinterklaas in ’t Hool op 26 november 2016

20161126-sinterklaas

Sinterklaas was weer in ’t Hool en de vele lachende kindergezichten zijn het bewijs dat het weer érg gezellig was. Bekijk gauw de foto’s hier.

Zie hier de foto’s:

 

Hieronder staat het inschrijfformulier dat werd gebruikt om kinderen aan te melden:

Beste kinderen,

Zaterdag 26 november zal Sinterklaas met zijn gevolg weer een bezoek aan de kinderen van “HET HOOL” brengen. Sinterklaas heeft gehoord van de ontdek Pieten dat de herkenbaarheid van jullie Knoop!punt inmiddels wel heel erg duidelijk is geworden en je er echt niet voorbij kunt rijden. Om ook dit jaar weer beter in te spelen op het aantal cadeautjes, heeft de Sint aan de regel Pieten gevraagd het op dezelfde manier als vorig jaar te doen. De “regel Pieten laten weten” de ze het fijn vinden meer inzicht te hebben bij het inkopen van de cadeautjes.

Daarom vragen ze aan u het inschrijfformulier weer in te vullen en in de brievenbus van het Knoop!Punt, Clervauxlaan 22 te doen vóór zondag 20 November. Als je het inschrijfformulier hebt ingeleverd is er zeker een cadeautje voor je. Natuurlijk zijn ook de kleinkinderen van bewoners welkom. Sinterklaas vindt de leeftijd van 0 tot en met 11 jaar oké. Als je wilt, kun je op het Knoop!Punt ook nog iets knutselen voor Sinterklaas of de pieten.

Download hier het inschrijfformulier:

20161126-sinterklaas-flyer-thumbnail

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie